14 грудня — День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

prev next

До Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС в гуртках ОКПНЗ «Чернігівська Ман учнівської молоді» з 13 по 15 грудня 2017 року відбулися відповідні заходи.

Вихованці гуртка «Наукові дослідження в галузі географії», який працює на базі Чернігівської ЗОШ I-III ст. № 9 Чернігівської міської ради, керівник гуртка Войло М.В., провели годину застереження «Дзвони болю і тривоги».

Керівник гуртка «Олімп», який працює на базі Чернігівського колегіуму № 11 Чернігівської міської ради, Сташевська В.О., разом з вихованцями провела тематичну годину «Чорнобиль болить і досі».

Активну участь в проведенні інформаційного вісника «Чорнобиль – трагедія століття» взяли вихованці гуртка «Олімп», який працює на базі  ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді», під керівництвом Гринь О.В. Члени гуртка виступили з доповідями, підготували презентації.

Керівник гуртка «Географія», який працює на базі Прилуцької ЗОШ I-III ст. № 10 Прилуцької  міської ради, Гапон Н.В., разом зі своїми вихованцями провела бесіду «Чорнобиль. Його забути не дозволяє майбутнє».

Вихованці гуртка «Українське літературознавство», який працює на базі Чернігівського ліцею № 32 Чернігівської міської ради, керівник гуртка Католик О.В., провели хвилину пам’яті «Чорнобиль: трагедія, подвиг і пам'ять».

За роки, яки минули з дняаварії на Чорнобильській АЕС, українці пройшли шлях усвідомлення і переосмислення комплексу проблем, який пов’язаний з використанням високих і, нерідко, небезпечних технологій. Незмінним залишається лише одне – найглибша повага до людей, які закрили собою світ від атомного лиха, що вирвалося зі зруйнованого четвертого блоку ЧАЕС. Їхній подвиг неможливо переоцінити. Ми не маємо права забувати про самопожертву ліквідаторів аварії на ЧАЕС, які пройшли через кола ядерного пекла щоб зберегти життя і здоров’я майбутніх поколінь.

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН