Чернігівська МАН учнівської молоді до 27-річниці незалежності України

Чернігівська МАН учнівської молоді

до 27-річниці незалежності України

 

У вересні 2018 року з нагоди відзначення 27-річниці незалежності України та 100 річчя відродження Української державності ОКПНЗ «Чернігівська Мала академія наук учнівської молоді» організувала виставку найкращих науково-дослідницьких робіт переможців IIетапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України «Здобутки наших МАНівців». Виставка включає також збірник тез наукових робіт переможців II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України та методичні матеріали присвячені державним символам та історії становлення державності України.

У цьому році на IIетап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України було подано 276 науково-дослідницьких робіт здобувачів освіти навчальних закладів області, 25 з яких стали переможцями IIIетапу конкурсу-захисту, з них кожна друга робота була представлена вихованцями Чернігівської Малої академії наук учнівської молоді.

Протягом навчального року під керівництвом досвідчених фахівців юні науковці брали участь у різних інтелектуальних змаганнях: VII Всеукраїнській науково-технічній виставці молодіжних інновацій та творчих проектів «Майбутнє України», в якій отримали 2 дипломи, Всеукраїнськомуфестивалі інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2017», Всеукраїнському турнірі юних винахідників і раціоналізаторів для 9-11 класів, XIV Всеукраїнській конференції-конкурсі науково-дослідницьких робіт школярів «Зоряний шлях», в якому вибороли 3 призові місця,Всеукраїнській краєзнавчій експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна», науково-практичній конференції «Відновлювана та воднева енергетика – 2018», присвяченій 100-річчю НАН України та до Дня Науки в Україні, Національномутуріміжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF «Intel-Техно Україна 2017–2018», в якому також вибороли призовемісцета у Всеукраїнському інтерактивному конкурсі «МАН – Юніор Дослідник» за темою «Технік Юніор», присвяченій 135-річчю з дня народження Я.І. Перельмана, в якому посіли призове командне місце.

Ми пишаємося нашими вихованцями, які брали участь у VII Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, а також у XIV Міжнародному конкурсі творчих робіт «Уроки війни та Голокосту – уроки толерантності».

Юні науковці представити свої досягнення під час участі у Першійнауково-практичнійконференціїобдарованої учнівської та студентської молоді «Новітні технології сучасного суспільства», Другійобласнійприродничий конференціїучнівської молоді «Формування науково-дослідницьких навичок шляхом створення освітньо-розвивального середовища та інтенсивного інтелектуального спілкування», ЧетвертійЧернігівськійобласнійісторико-краєзнавчійконференціїучнівської молоді, присвяченій90-річчю журналу «Краєзнавство», а також долучилися до участі у звітній учнівській науковій конференції ліцейського наукового товариства «Інтелектуал» та Другому медіа конкурсі «Моя Україна – єдина країна».

Відродження Української держави ємогутнім стимулом для плідноїйнатхненної праці заради миру й добробуту. Завдяки працьовитості та цілеспрямованостіукраїнський народвносить гідний внесок у розвиток держави.Підтримаємо юних МАНівців у їх наполегливості та прагненні доперемог і побажаємо подальших успіхів у всіх справах і починаннях в ім'я процвітання незалежної України.

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН