Чернігівська МАН учнівської молоді продовжує проведення заходів до 100-річчя позашкільної освіти в Україні

prev next

01 листопада 2018 року в ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» до 100-річчя позашкільної освіти в Україні було проведено вечір запитань і відповідей «Чернігівська МАН у моєму житті».

У цей день до закладу завітали випускники минулих років – переможці III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Серед них: Андрій Димерець –  студент Чернігівського національного технологічного університету, Іван Баран – студент Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, Павло Нагорний – студент Чернігівського національного технологічного університету та Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Випускники закладу розповіли, яку роль в їхньому житті відіграла Чернігівська Мала академія наук учнівської молоді. У своїх виступах вони висловили слова подяки за набутий досвід науково-дослідницької діяльності під час занять у гуртках закладу, за можливість участі у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Іван Баран завдячив ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» за можливість реалізувати свої здібності, спілкування з авторитетними вченими України під час участі у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Андрій Димерець, зазначив що захоплення наукою у шкільні роки в технічному гуртку в ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» відіграло велику роль у виборі ним закладу вищої освіти для подальшого навчання і заняття наукою.

На зустрічі з нинішніми вихованцями закладу Павло Нагорний сказав, що МАН – це гарний вишкіл для майбутніх науковців, МАН – це неоціненний досвід перших наукових захистів робіт. МАН – це майбутнє наукової молоді України!

За високі досягнення на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України Іван Баран і Павло Нагорний були відзначені стипендією Президента України, а Андрій Димерець за  досягнення в навчанні та науці під час навчання в Чернігівському національному технологічному університеті – стипендією від президентського фонду Леоніда Кучми «Україна».

Гуртківці були приємно вражені високими досягненнями випускників ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді», ставили їм безліч запитань. Вечір запитань і відповідей пройшов у дружній дискусії й теплій атмосфері.

Під час заходу вихованці гуртків не тільки дізналися про історію виникнення та розвитку позашкільної освіти в Україні, а й пересвідчилися, що займаючись в гуртках ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» науково-дослідницькою діяльністю, вони отримують широкий простір для розвитку свого творчого, інтелектуального потенціалу та міцне підґрунтя для професійного визначення у майбутньому.

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН