Данина всенародної поваги

prev next

Данина всенародної поваги

 

З 20 по 22 вересня 2018 року в гуртках ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» з метою відзначення 75-ї річниці вигнання нацистських окупантів з Чернігівщини та Дня партизанської слави було проведено ряд заходів.

Так, керівник гуртка «Історія України» Шара Л.М. провела тематичний екскурс «Пішли у похід – увійшли в легенду», під час якого вихованці гуртка обговорили події тих років та переглянули добірку документальних сюжетів.

Дню партизанської слави та вигнанню нацистських окупантів з Чернігівщини були присвячені усні журнали «Подвигу жити вічно», який провела керівник гуртка «Українська мова» Сиводід О.М. та «Чернігівщина – край партизанської слави» – провела керівник гуртка «Біологія» Атаманенко Т.О. Під час заходів вихованці ознайомилися з історичною довідкою про звільнення міста Чернігова від окупантів та більше дізналися про героїчну діяльність партизанських загонів на Чернігівщині.    

В ході години спілкування «Пам'ять про минуле», яку провів керівник гуртка «Історія України» Мазурик О.В., гуртківці переглянули документальну стрічку «Відродження з попелу».

У центральній бібліотеці м. Сновськ пройшли краєзнавчі читання «Наш край в період Другої світової війни», в яких взяли участь вихованці гуртка «Історія України», яким керує Єрмоленко А.О. Під час заходу гуртківці дізналися про маловідомі до цього часу події, які відбувалися на території Сновського району у 1941 та 1943 роках. Захід справив велике враження на усіх учасників.

Кожного року 22 вересня ми згадуємо події, які відбувалися на Чернігівщині  у роки Другої світової війни та вшановуємо пам’ять загиблих. Саме цім героїчним сторінкам і була присвячена година пам’яті «Поки горить свічка, не згасне пам'ять», яку провела керівник гуртка «Історія України» Мозгова К.В.

День партизанської слави відзначається у всіх регіонах України, як данина всенародної поваги та вшанування пам'яті усіх тих, хто під час Великої Вітчизняної війни боровся за свободу своєї країни, свого народу не шкодуючи ні сил, ні власного життя.

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН