День захисника України

prev next

День захисника України

10-12 жовтня 2019 року в гуртках ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» з нагоди відзначення державного свята – Дня захисника України було проведено вікторини, години спілкування, круглі столи, зустрічі з учасниками АТО та військовослужбовцями ООС.  

Найбільш масовими та змістовними серед них були вікторина «Подорож стежками захисників України», яку провела керівник гуртка «Історичне краєзнавство» Чепіга О.М., що діє на базі Чорнотицької ЗОШ I-III ст., година спілкування «Україна вище над усе», в якій взяли участь вихованці гуртка «Історія України», який працює під керівництвом Бичкової Л.В. на базі Семенівської гімназії № 2.

Славним сторінкам героїчної боротьби українського народу за незалежність та краще майбутнє був присвячений круглий стіл «І не буде переводу українському народу», який організувала та провела керівник гуртка «Українське літературознавство» Гирич М.М., що працює на базі Будинку дитячої та юнацької творчості Сосницької селищної ради.

Зустріч під гаслом «Заповіді сучасним козакам» вихованців гуртка «Історія України» з військовослужбовцями ООС організувала та провела керівник гуртка Єрмоленко А.О., який діє на базі Сновської ЗОШ I-III ст. №1.

Вихованці гуртка «Історія України», керівник гуртка Мозгова К.В., взяли участь у проведенні вікторини «Козацькому роду нема переводу» та спортивних змагання «А нумо, хлопці!». Гуртківці також долучилися до проведення Всеукраїнського «Уроку мужності». Захід було проведено в онлайн форматі за участю Героя України Ігоря Городійчука.

Участь в акції з покладання квітів до знаку «Борцям за волю і незалежність України» взяли вихованці гуртка «Біологія», який діє на базі Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Гуртківці продемонстрували гарну фізичну підготовку, взявши участь у проведенні спортивної естафети.

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН