До Дня науки

prev next
19 травня 2017 року з нагоди відзначення Дня науки в Україні Чернігівська МАН учнівської молоді провела науково-практичну учнівську конференцію «Дослідження юних науковців Чернігівщини». У конференції  взяли участь вихованці гуртків закладу.
 
Мета проведення конференції полягала у популяризації наукових досягнень гуртківців ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді», обговоренні результатів досліджень, які вони проводили протягом 2016-2017 навчального року та підвищенні інтересу дітей та учнівської молоді до науки.
 
Основним завданням заходу було виявлення та підтримка інтелектуально та творчо обдарованої молоді, залучення її до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування активної громадянської позиції, виховання наполегливості, вміння формувати та відстоювати власну думку.
 
Протягом навчального року юні науковці під керівництвом досвідчених фахівців на заняттях гуртків займались науково-дослідницькою роботою, відпрацьовували техніку ораторської майстерності, вивчали принципи ведення ефективної наукової дискусії, готували науково-дослідницькі роботи. І тепер наприкінці навчального року напередодні Дня науки вони мали змогу презентувати результати своїх досліджень.
 
На початку конференції з вітальним словом до її учасників звернулася заступник директора Чернігівської МАН учнівської молоді Немикіна Наталія Валеріївна, яка привітала учасників заходу і ознайомила всіх присутніх з досягненнями  вихованців у 2016-2017 навчальному році.
 
З побажаннями наполегливості в навчанні, які стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, звернулась до учасників заходу керівник гуртка «Олімп» Литвин Катерина Андріївна.
 
Своїми враженнями  від можливості презентувати свої напрацювання на Міжнародній науково-практичній конференції учнів-членів Малої академії наук України «Україна очима молодих» поділилася вихованки гуртка «Олімп» Пилипенко Юлія.
Учасники конференції працювали в секціях історичного й мовознавчого напрямів.
 
Під час заходу юні науковці мали змогу ознайомитись з науково-дослідницькими роботами переможців ІІ етапу конкурсу-захисту .
Усі учасники заходу отримали ряд позитивних вражень від спілкування з однодумцями та можливості самореалізації на юнацькій наукові ниві. 

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН