До уваги учасників ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в 2017/2018 навчальному

Відповідно до наказу Управління освіти і науки обласної державної адміністрації від 05.12.2017 № 406 «Про проведення І та ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в 2017/2018 навчальному році» інформуємо про строки проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в 2017/2018 навчальному році (далі – конкурс-захист).

04 лютого 2018 року – контрольна робота з базової дисципліни.

10 лютого 2018 року – захист науково-дослідницьких робіт у секціях: «Українська мова», «Журналістика», «Англійська мова», «Французька мова», «Німецька мова», «Соціологія», «Теологія, релігієзнавство та історії релігії», «Правознавство», «Історія України», «Всесвітня історія», «Археологія», «Історичне краєзнавство», «Географія та ландшафтознавство», «Геологія, геохімія та мінералогія», «Гідрологія», «Кліматологія та метеорологія», «Загальна біологія», «Зоологія, ботаніка», «Психологія», «Хімія».

11 лютого 2018 року – захист науково-дослідницьких робіт у секціях: «Українська література», «Літературна творчість»,  «Зарубіжна  література», «Фольклористика», «Мистецтвознавство», «Етнологія», «Екологія», «Охорона довкілля та раціональне природокористування», «Агрономія», «Ветеринарія та зоотехнія», «Лісознавство», «Селекція та генетика», «Педагогіка», «Медицина», «Валеологія», «Біологія людини», «Комп’ютерні системи та мережі», «Безпека інформаційних та телекомунікаційних систем», «Технології програмування», «Інформаційні системи, бази даних та системи штучного інтелекту», «Internet-технології та WEB дизайн», «Мультимедійні системи, навчальні та ігрові програми», «Теоретична фізика»,  «Експериментальна фізика», «Астрономія та астрофізика», «Аерофізика та космічні дослідження», «Технологічні процеси та перспективні технології», «Електроніка та приладобудування», «Матеріалознавство», «Авіа- та ракетобудування, машинобудування і робототехніка»,  «Інформаційно-телекомунікаційні системи та технології», «Екологічно безпечні технології та ресурсозбереження», «Науково-технічна творчість та винахідництво», «Математика», «Прикладна математика», «Математичне моделювання», «Економічна теорія та історія економічної думки», «Мікроекономіка та макроекономіка», «Фінанси, грошовий обіг і кредит».

Реєстрація учасників конкурсу-захисту 04, 10, 11 лютого 2018 року  з 8.30 до 9.00, сніданок з 9.00 до 9.40, обід з 13.00 до 13.30, а також написання контрольної роботи з базової дисципліни 04 лютого 2018 року будуть проводитись на базі спеціалізованої загальноосвітньої середньої школи № 1 з поглибленим вивченням іноземних мов м. Чернігова за адресою: м. Чернігів, проспект Миру, 40. Проїзд: від залізничного вокзалу тролейбусом № 1 до зупинки «Проспект Миру».

Захист науково-дослідницьких робіт  учасників ІІ етапу конкурсу-захисту буде проводитись у приміщенні ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» за адресою: м. Чернігів, вул Івана Мазепи (вул. Щорса), 4А.

Початок контрольної роботи й захисту науково-дослідницьких робіт о 10.00.

До місця проведення конкурсу-захисту учасники прибувають організовано в супроводі керівника команди, який забезпечує збереження життя і здоров’я членів команди та своєчасне оформлення документів.

Під час реєстрації оргкомітету ІІ етапу конкурсу-захисту подаються такі документи:

- наказ відділу освіти районної державної адміністрації, органу місцевого самоврядування, управління освіти міської ради, керівника закладу освіти обласного підпорядкування  «Про направлення та склад команди для участі в II етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в 2017/2018 навчальному році»;

- ксерокопія паспорту (для учасника віком до 16 років – свідоцтва про народження);

-  ксерокопія ідентифікаційного коду;

-  медична довідка про можливість знаходження учасника в дитячому колективі (щеплення, відсутність інфекційних захворювань).

         Детальна інформація про проведення ІІ етапу конкурсу-захисту за телефонами: 0462-676-614, 0462-676-608, 0462-674-790.

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН