Докладаємо зусиль щоб змінити освіту на краще

prev next

30 березня 2018 року на базі Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді була проведена регіональна (не) конференція для шкільних педагогів афілійований міні-EdCamp Chernihiv «Учительство й учнівство – мистецтво бути разом. For future!» На (не)конференцію EdCamp Chernihiv завітали освітяни Чернігівської області та України аби змінити освіту на краще.

Принципи роботи EdCamp – безкоштовність, незалежність, вільна ініціатива. Програма (не)конференції визначалася у день проведення. Кожний учасник (не)конференції мав можливість стати спікером. Під час проведення заходу діяв закон «про дві ноги», тобто кожен учасник був вільний змінювати свою локацію у будь який час.

До роботи (не)конференції приєдналися педагогічні працівники                                  ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» – методист закладу відділення мовознавства Рижа А.М. і завідувач організаційно-масового відділу Козлова І.В. 

На урочистому відкритті заходу музичною композицією учасників (не)конференції привітав хор ліцею «Indigo». Учасників (не)конференції також у відео-форматі привітали представники руху EdCamp Ukraine.

З вітальним словом до усіх присутніх звернулася заступник голови – керівник апарату Чернігівської облдержадміністрації Романова Н.А., яка зазначила, що (не)конференція є новим дискусійним форматом в освітньому середовищі, який допоможе змінити освіту на краще.

Після пленарного засідання учасники (не)конференції продовжили свою роботу у двох експертних паралелях, де учителі разом з експертами обговорили питання яким має бути шкільний учитель, його рівень підготовки, які форми роботи він має обирати, щоб навчати дітей ХХІ століття.

Гарною хвилинкою відпочинку перед роботою в учительських паралелях, де освітяни мали можливість поділитися досвітом, дізнатися щось нове і цікаве, був майстер-клас від учнівства «Майстерня білих ворон».

По завершенню заходу відбулася панельна дискусія «Освіта XXI століття. Якою її бачить сучасне суспільсто?

Підводячи підсумок роботи (не)конференції, директор ліцею Коломієць Г.В. зазначила, що школа потребує учителя, який не боїться змін і готовий докласти зусиль до розбудови України.

За підсумками роботи (не)конференції усі її учасники отримали сертифікати.

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН