Досягнення юного науковця відзначено Президентом України

prev next

  13 листопада 2017 року у національно технічному університеті України «Київському політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського» відбулося вручення дипломів лауреатів стипендії Президента України переможцям Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2016/2017 навчальному році.

  Під час урочистої події міністр освіти та науки Лілія Гриневич подякувала вчителям загальноосвітніх навчальних закладів та колективу Малої академії наук України за те, що вони змогли створити середовище для навчання та розвитку талановитих дітей та зауважила, що отримання Малою академією наук України статусу центра ЮНЕСКО, свідчить про визнання на світовому рівні системи роботи МАН України з обдарованою учнівської молоддю.

  Стипендіатом від Чернігівського територіального відділення МАН України став дійсний член МАН України, вихованець ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді», переможець III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2016/2017 навчальному році у секції «Математика» Нагорний Павло, учень 11 класу Чернігівської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 19 Чернігівської міської ради Чернігівської області.

  Павло є вихованцем гуртків ОКПНЗ «Чернігівська Ман учнівської молоді». Він протягом останніх трьох років активно займався науково-дослідницькою роботою. Його роботи неодноразово виборювали призові місця на III етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2014/2015 та 2015/2016 навчальному році у секції «Математика», а також у Національному турі Міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів INTEL ISEF«INTEL-ТЕХНО Україна 2017».       Він неодноразово брав участь у Всеукраїнській науково-технічній виставці-конкурсі молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України», а також цього річ Павло взяв участь у VI Всеукраїнському фестивалі інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2017» у номінації «Електроніка та приладобудування» з дослідницькою роботою «Універсальне лабораторне джерело живлення з цифровим вимірювальним модулем для проведення лабораторних та практичних занять з фізики».

  Вітаємо Павла з нагородою та бажаємо подальших успіхів в науково-дослідницькій діяльності.

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН