Фінальні змагання юних манівців. Вітаємо переможців!

prev next

З 19 до 24 квітня у місті Києві проходив ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. В цей час у столиці зібралося 1200 найталановитіших і креативних юних науковців країни, які презентували результати своїх наукових досліджень у 64 наукових секціях дванадцяти відділень Малої академії наук України.

Урочисте відкриття конкурсу-захисту відбулося в Центрі культури і мистецтв НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського». Учасників заходу вітали Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, тимчасово повірена у справах Об’єднаних Арабських Еміратів в Україні пані Наджли Аль-Раїс, заступник міністра молоді і спорту України Олександр Ярема, академік Національної академії наук України Віктор Грінченко. Слова привітання від Президента України Петра Порошенка, генерального директора ЮНЕСКО Одрі Азуле, єврокомісара з питань досліджень, науки та інновацій Карлуша Моедаша, президента Європейської академії мистецтв, наук і літератури Жан-Патріка Коннрада зачитав президент Малої академії наук України Станіслав Довгий. Оплесками юні науковці зустріли кураторів відділень і голів журі секцій Малої академії наук України.

У напруженій боротьбі, шалених емоціях і неймовірних враженнях манівці з усіх областей країни виборювали звання найкращих. Команду Чернігівського територіального відділення МАН України на конкурсі-захисті представили 44 конкурсанти, які здобули перемоги в 25 наукових секціях, отримавши 1 диплом першого ступеня, 7 – другого ступеня і 17 дипломів третього ступеня. Чемпіоном команди став п’ятикратний переможець цьогорічного фінального етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України учень Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 19 Нагорний Павло, який здобув диплом І ступеня в секції «Фінанси, грошовий обіг і кредит», дипломи ІІ ступеня в секціях «Селекція та генетика» і «Математика», дипломи ІІІ ступеня в секціях «Економічна теорія та історія економічної думки», «Електроніка та приладобудування».

Грамоту Ради національної безпеки і оборони України, а також знак Ради національної безпеки і оборони України за творчість, креативність та наполегливість у підготовці перспективних для сфери безпеки і оборони України наукових досліджень отримав учень Чернігівського ліцею № 32 Гриць Георгій за роботу в секції «Авіа- та ракетобудування, машинобудування і робототехніка».

Незабутнім для конкурсантів було закриття фінального етапу конкурсу-захисту, яке проходило в Жовтневому палаці столиці й ведучим на ньому був відомий шоумен країни Олександр Педан. З теплими вітальними словами до учасників і переможців одного з наймасштабніших інтелектуальних змагань країни звернувся Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов.

Після церемонії нагородження відбувся концерт відомої української групи «Onuka», під час виступу якої усі присутні отримали емоційну розрядку та задоволення.

Учасники фінального етапу конкурсу-захисту були вдячні Національному Центру «Мала академія наук України» за організацію і проведення заходу.

Вітаємо переможців!

Список переможців ІІІ етапу конкурсу-захисту 2018 рік.doc

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН