Формування мережі гуртків ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді»

prev next

Формування мережі гуртків

 ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді»

 

10 вересня 2018 року з метою формування ефективної мережі гуртків в закладах освіти міст Ніжина і Прилук, Ніжинського району, Ніжинського обласного педагогічного ліцею заступник директора з навчально-методичної роботи ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» Наталія Немикіна відвідала м Ніжин і методист ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» Олена Петрусевич відвідала м. Прилуки.

На базі Ніжинського обласного педагогічного ліцею заступник директора з навчально-методичної роботи Наталія Немикіна зустрілася з керівниками гуртків та провела семінар-нараду з надання методичної допомоги керівникам гуртків щодо організації та забезпечення якісної навчально-виховної роботи з вихованцями.  

Методист закладу Олена Петрусевич проінформувала керівників гуртків, які працюють в закладах освіти м. Прилуки, про зміни у веденні журналів планування та обліку роботи гуртка, надала орієнтовний план заходів, присвячених важливим пам’ятним та ювілейним датам 2018-2019 н.р. та обговорила з присутніми актуальні питання роботи у гуртках.

Керівники гуртків, які співпрацюють з ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» вже не один рік і завдяки плідній праці досягли високих результатів у підготовці переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, були відзначені  подяками від керівництва закладу.

Цього ж дня у міському методичному центрі управління освіти Прилуцької міської ради, в рамках заходів з відзначення 100-річчя Національної академії наук України, відбувся круглий стіл «Організація науково-дослідницької роботи в закладі загальної середньої освіти».

Саме 100 років тому, на підставі закону, ухваленого 14 листопада 1918 року Радою Міністрів Української Держави та затвердженого гетьманом України Павлом Скоропадським, 27 листопада 1918 року було засновано Українську академію наук у місті Києві.

Методист ММЦ Клименко Тетяна розповіла про етапи становлення та розвитку Національної академії наук України та наголосила на важливості залучення здобувачів освіти до науково-дослідницької діяльності у гуртках ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді».

По закінченню заходу завідувач ММЦ Світлана Чернякова ознайомила педагогічних працівників з виставкою науково-популярної літератури «100 річчя Національній академії наук України».

Зустрічі з керівниками гуртків були змістовними і насиченими на події та надихнули їх на плідну працю й звершення нових творчих планів.

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН