Google Science Fair 2013

 

Тепер твоя черга змінити світ

Наприкінці січня 2013 року компанія Google починає третє щорічне змагання Google Science Fairза підтримки партнерів CERN, National Geographie, LEGOта ScientificAmerican. GoogleScienceFair- це міжнародний конкурс, у рамках якого учні та студенти віком від 13 до 18 років із різних куточків світу проводять наукові експерименти або створюють технологічні проекти та представляють їх в Інтернеті. Потім ці проекти зма­гаються за призи, а учні отримують нові знання та неймовірний досвід, який буває раз у житті. Попередні переможці проводили діагностику раку та створювали ліки, винахо­дили нові ефективні способи обробки землі й досліджували світ природи навколо.

Проекти для конкурсу подаються з 30 січня до 30 квітня 2013 року. На початку червня оголосять 90 регіональних переможців з Америки, Європи, Середнього Сходу, Африки й Азіатсько-Тихоокеанського регіону, які представили найкращі проекти. З цієї групи наприкінці червня оберуть 15 фіналістів. У вересні фіналісти вирушать до головної штаб-квартири Googleу Маунтін-В'ю, штат Каліфорнія, де представлять свої проекти на розгляд шановного журі. З цих 15-ти фіналістів оберуть переможця в кожній віковій категорії (13-14 років, 15-16 років, 17-18 років), а також основного переможця конкурсу, який отримає головний приз.

Серед цьогорічних призів - стипендія на навчання від Google, подорож на 10 днів на Галапагоські острови з командою експедиторів NationalGeographic, стажування в ком­паніях Google, CERN або LEGO і грант. Також цього року партнер конкурсу журнал ScientificAmerican вручить ще одну нагороду «Наука в дії». її отримає проект, присвяче­ний соціальним питанням, який може реально змінити життя людей і суспільства в цілому. Люди зможуть проголосувати за ідею, яка найбільше надихає, а навчальний заклад переможця буде відзначено нагородою «Гордість школи».

Проекти приймаються на конкурс до 30 квітня 2013 року. Учні та вчителі, які хочуть узяти участь, мають ознайомитися з усією потрібною інформацією на сайті www.googlesciencefair.comі зареєструватися. Не зволікайте!

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН