Юні винахідники презентували свої науково-технічні проекти у рамках Всеукраїнського фестивалю «Sikorsky Challenge 2017»

10 жовтня за підтримки Національного Центру «Мала академія наук України» відбувся Всеукраїнський фестиваль інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2017». Учасниками фестивалю стали переможці Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України» 2016 року.

Чернігівське теріторіальне відділення Малої академії наук України у намінації «Матеріалознавство та перспективні технології» з дослідницькою роботою «Штами гетеротрофних бактерій ChNPUF1 та ChNPUF3, виділені з феросфери, перспективні корозійно-активні тест-культури» представив вихованець гуртка ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» Нагорний Павло – учень 11 класу Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №19 Чернігівської міської ради; у намінації «Електроніка та приладобудування» з дослідницькою роботою «Універсальне лабораторне джерело живлення з цифровим вимірювальним модулем для проведення лабораторних занять з фізики» представив Вітун Данило – учень 9 класу Чернігівського ліцею № 32 Чернігівської міської ради.

Роботи учасників фестивалю оцінювала експертна комісія. Серед критеріїв оцінювання – актуальність, практичне значення, самостійність у виконанні роботи і творчий підхід, повнота в розкритті теми, презентаційні навички учасника, відповідність стендової доповіді вимогам і наявність демонстраційної моделі чи макета

З кожним роком фестиваль привертає до себе все більше уваги  – програма стає більш насиченою, зростає кількість учасників і гостей. На «Sikorsky Challenge 2017» учні Малої академії наук України, які брали участь у виставці-конкурсі «Майбутнє України», не залишились осторонь і від Національного туру міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF «Intel-Техно Україна 2017–2018». На цьому етапі змагання Нагорний Павло виборов друге місце.

Фестиваль «Sikorsky Challenge» створений для спілкування з інвесторами і бізнес-партнерами. Завдяки такій співпраці народжуються нові ідеї і популяризується філософія креативного підприємництва.

Бажаємо юним винахідникам натхненняінаснаги, ніколи не здаватися і впевнено іти до мети.

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН