Найсвітліше і чарівніше свято року

prev next

Щорічно 19 грудня у гуртках ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» проходять заходи, присвячені Дню Святого Миколая.

У цей святковий день гуртківці не забувають про тих, хто потребує  уваги і підтримки найбільше. Так, вихованці гуртків «Олімп» і «Юний хімік», разом з керівниками гуртків Сусло О.І. і Янченко О.М., взяли участь у проведенні ярмарку зі збору коштів для надання допомоги дітям-сиротам, позбавленим батьківського піклування, який був проведений у Ріпкинській ЗОШ I-III ст.
№ 2.

Під керівництвом Бондаренко Л.Л., святкову програму для дітей Козелецького центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів провели вихованці гуртка «Зарубіжна література», а керівник гуртка «Юний філолог-дослідник»  Лозова Н.Г., організувала розважальну програму, з якою гуртківці відвідали Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів м. Прилук.

Участь у загальношкільній акції «Подарунок воїнам АТО до Дня Святого Миколая» взяли вихованці гуртка «Українське літературознавство», що функціонує на базі Мринської ЗОШ I-III ст. Мринської селищної ради. Гуртківці виготовили ляльки-обереги для членів родин загиблих учасників АТО.

Привітання школярів молодших класів з концертною програмою від вихованців гуртка «Наукові дослідження у фізиці», організувала керівник гуртка Баксічева І.С. на базі Ніжинського НВК № 16 «Престиж» Ніжинської міської ради.

Концертну програму «Святий Миколай, до нас в гості завітай!» для школярів молодших класів Чернігівської ЗОШ I-III ст. № 6 провели вихованці гуртка «Олімп» з керівником гуртка Мозговою К.В.

Традиційним для вихованців гуртків ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» став конкурс стіннівок «По Україні з краю в край ходить Святий Миколай», в якому взяли участь гуртківці, що навчаються у закладах освіти м. Чернігова.

Відзначаючи одне з найулюбленіших свят року – День Святого Миколая, бажаємо всім світлого щастя, здійснення заповітних бажань, міцного здоров’я і домашнього затишку.

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН