Новітні технології сучасного суспільства

prev next

12 грудня 2018 року на базі Чернігівського національного технологічного університету відбулася Друга Всеукраїнська науково-практична конференція «Новітні технології сучасного суспільства» (НТСС – 2018). Конференція проходила за підтримки Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, управління освіти Чернігівської міської ради та обласного комунального позашкільного навчального закладу «Чернігівська Мала академія наук учнівської молоді», який виступив співорганізатором заходу.

Участь у конференції взяли 134 здобувачі освіти старших класів й вчителі закладів загальної середньої освіти, студенти й магістри, науково-педагогічні працівники закладів фахової передвищої та вищої освіти.

Пленарне засідання відкрив Сергій Цибуля, директор навчально-наукового інституту технологій ЧНТУ, який привітав учасників конференції та побажав плідної праці у науково-дослідницькій роботі. Він також ознайомив усіх присутніх з регламентом роботи конференції та секційних відділень.

Акцентуючи увагу на важливості наукових відкриттів для розвитку науки і держави з вітальним словом до учасників та гостей конференції звернулася Наталія Лещенко, директор ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді». Вона подякувала вчителям й науковцям за підтримку талановитої учнівської молоді й співпрацю та побажала успіхів, здобутків і перемог.

До привітань приєдналася Олена Горна, заступник начальника управління – начальник відділу розвитку загальної середньої, дошкільної і позашкільної освіти та виховання управління освіти Чернігівської міської ради, яка звернула увагу на важливості проведення подібних заходів, які стають сходинками до майбутніх наукових відкриттів.

Під час пленарного засідання випускнику Чернігівської МАН учнівської молоді, переможцю III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, а нині студенту Чернігівського національного технологічного університету Павлу Нагорному було вручено Диплом лауреата стипендії Президента України.

Подальша робота конференції проходила у секціях: економіки, комп’ютерних наук, наук про Землю та фізики і астрономії, технічних наук. Учасники конференції презентували свої науково-дослідницькі роботи та мали змогу отримати кваліфіковані консультації й допомогу науково-педагогічних працівників ЧНТУ. Змістовні доповіді, насичені сучасним фактичним матеріалом та ілюстровані слайдами, викликали зацікавлення присутніх.

Активну участь в організації та проведенні конференції взяла Олена Лях, методист ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді», Олексій Городній, старший викладач кафедри промислової електроніки ЧНТУ, викладачі та студенти вишу, які провели змістовні та пізнавальні екскурсії для учасників конференції.

По завершенні роботи конференції всі учасники отримали пам’ятні іменні сертифікати та збірник тез наукових робіт.

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН