Початок нового навчального року в ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді»

prev next

Початок нового навчального року в

ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді»

 

Новий 2018-2019 навчальний рік ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» розпочала Днем відкритих дверей. 3 вересня до закладу завітали здобувачі освіти 8–11 класів, батьки, учителі. Гостей привітно зустріли дирекція і методисти ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді», які ознайомили відвідувачей з напрямом роботи закладу, діяльністю гуртків та відповіли на питання, які їх цікавили.

Гості мали можливість здійснити екскурсію навчальними кабінетами, ознайомитися з найкращими роботами переможців II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

Отримавши детальну інформацію про напрями наукових відділень, секції, які до них входять, та визначившись, здобувачі освіти мали змогу записатися до гуртків, які працюють за вибраними напрямами.

Навчаючись у зручний позаурочний час вихованці мають можливість не тільки поглибити свої знання з базових предметів, а і отримати навични науково-дослідницької роботи, підготуватися до участі у різноманітних конкурсах.

В ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» функціонує понад 100 гуртків як на базі закладу, так і на базі закладів загальної середньої та вищої фахової освіти області, з якими укладено угоди про співпрацю. До роботи керівниками гуртків у закладі залучено найкращих педагогів навчальних закладів, третина яких є науковцями.

Тож, якщо ви мрієте стати затребуваними і кваліфікованими фахівцями та побудувати успішну кар’єру, почніть свій шлях із занять в ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді», участі у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

Вітаємо усіх здобувачів освіти з початком нового навчального року та будемо раді бачити їх вихованцями закладу. Бажаємо усім натхнення та подальших успіхів у навчанні в новому навчальному році.

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН