Проведення Всеукраїнського тижня права в гуртках ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді»

prev next

З метою підвищення рівня правової культури учнівської молоді, а також поінформованості щодо їхніх конституційних прав та обов’язків, можливостей їх реалізації та захисту в гуртках ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» з 05 по 10 грудня 2017 року до Всеукраїнського тижня права було організовано й проведено ряд заходів.

Вихованці гуртка «Олімп», який працює на базі Любецької ЗОШ I-III ст. ім. 12-ї гвардійської Пінської Червонопрапорної ордена Суворова стрілецької дивізії Ріпкинської районної ради, разом з керівником гуртка Мещенинець Н.А. провели інформаційну хвилинку «110 років з дня народження Петра Григоренка» та бесіду «Якщо в тебе проблеми – куди звертатися?».

Члени гуртка «Інсайт», який працює на базі Ріпкинської гімназії Ріпкинської районної ради, разом з керівником гуртка Колесник Г.В. теж мали  бесіду на правову тему «Я – людина, а, отже, маю права!».

Бесіду-диспут «Що ми знаємо про свої права» провели члени гуртка «Олімп», який працює на базі ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської» молоді», під керівництвом Мозгової К.В.

Члени гуртка «Теологія, релігієзнавство та історія релігії», який працює на базі Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Лосинівської селищної ради, керівник гуртка                  Авраменко Н.Д., організували інформаційний екскурс «Сторінками Загальної декларації прав людини»

Зустріч з інспектором ювенальної превенції Леміш О.О. на тему «Адміністративна та кримінальна відповідальність» провели члени гуртка «Інсайт», який працює на базі гімназії імені Пантелеймона Куліша м. Борзни Борзнянської районної ради, під керівництвом Білоус Т.Д.

Вихованці гуртка «Сіверська юнь», який працює на базі Борзнянської спеціалізованої школи-інтернат I-III ст. з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів Чернігівської обласної ради, разом з керівником гуртка Мазурик О.В. провели урок права «Права людини» та стали учасниками правового брейн-рингу між учнями 9-11 класів. Гуртківці також взяли участь у проведенні загальношкільного конкурсу малюнків «Ти людина – значить маєш права» та у грі «правознавче лото», яку організували працівники центральної районної бібліотеки м. Борзни.

Під час проведення заходів до Всеукраїнського тижня права вихованці гуртків ознайомились із Загальною декларацією прав людини, проаналізували дотримання прав людини у різні періоди історії, поглибили знання з різних галузей права та навчилися аналізувати життєві ситуації з правової точки зору. 

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН