СНІД: подумай про майбутнє – обери життя

prev next

З метою формування уявлення про хворобу століття, вказати на шляхи профілактики СНІДу, пропагування здорового способу життя та участі в місячнику «Через обізнаність населення по подолання епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу» у гуртках закладу з 30 листопада до 7 грудня 2017 року були проведені такі заходи:

Вихованці гуртка «Біологія людини з основами медичних знань», який працює  на базі ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» керівник гуртка Васильченко А.В., провели захід  присвячений Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом. Гуртківці підготували інформаційний бюлетень «СНІД. Профілактика і небезпека». У ході заходу гуртківці поглибили свої знання про історію виникнення хвороби та її відкриття, про причини та наслідки захворювання, навели статистичні дані по кількості хворих на СНІД в Україні та у світі,  переглянули короткий відео ролик про ВІЛ та СНІД.

Захід, під час якого вихованці переглянули слайди по темі «СНІД – смертельна загроза людству», був проведений вихованцями гуртка «Біологія» на базі Прилуцької ЗОШ I-III ст. № 12 Прилуцької міської ради, керівник гуртка Ходоса В.П.

Вихованці гуртка «Біологія людини з основами медичних знань», який працює на базі Городнянської ЗОШ I-III ст. № 2 Городнянської районної ради, разом з керівником гуртка Надточій Н.І. провели годину спілкування «Подумай про майбутнє – обери життя».

Члени гуртка «Біологія людини з основами медичних знань» на базі Менської ЗОШ I-III ст. імені Т. Шевченка Менської районної ради, керівник гуртка Усік Н.І., підготували інформаційний вісник «Знати – щоб жити».

Під час проведення заходів виникало багато запитань, були дискусії, неординарні відповіді, але загалом з цього напливу інформації учасники винесли для себе найбільш важливе: накопичили систему нових знань, визначили правила безпечної поведінки, підвищили рівень усвідомленості ситуації з поширенням ВІЛ в Україні, зрозуміли, що здоровий спосіб життя, чистота у взаєминах найкращі методи профілактики СНІДу.

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН