Стартувала Перша науково-практична конференція обдарованої учнівської та студентської молоді «Новітні технології сучасного суспільства».

prev next

1 грудня 2017 року на базі Чернігівського національного технологічного університету відбулася Перша науково-практична конференція обдарованої учнівської та студентської молоді «Новітні технології сучасного суспільства».

Конференція проходила за підтримки Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, управління освіти Чернігівської міської ради та обласного комунальногог позашкільного навчального закладу «Чернігівська Мала академія наук учнівської молоді», який виступив  співорганізатором конференції.

Метою заходу було залучити творчий потенціал молоді Чернігівщини до експерементально-дослідницької діяльності, вирішення актуальних науково-технічних проблем області та розвитку суспільства.

У конференції взяли участь біля 80 учасників: вихованці гуртків ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді», учні загальноосвітніх навчальних закладів міста та області, студенти вищих навчальних закладів.

На пленарному засіданні з вітальним словом та побажаннями плідної праці у науково-дослідницькій роботі до учасників конференції звернувся Шкарлет С.М., ректор Чернігівського національного технологічного університету; Казимір В.А., заступник начальника управління освіти Чернігівської міської ради – начальник відділу розвитку загальної середньої, дошкільної і позашкільної освіти та виховання;
Довбня В.М., проректор з науково-педагогічної роботи Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського; Давидова Т.М., головний спеціаліст відділу професійної, вищої освіти, науки та по роботі з персоналом Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, які також привітали учасників конференції та побажали успіху в навчанні й наснаги.

Звернувшись до учасників та гостей конференції, Лещенко Н.П., директор ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді», подякувала вчителям, науковцям, зокрема, ректору ЧНТУ Шкарлету С.М. за підтримку талановитої учнівської молоді й співпрацю та побажала плідної роботи і творчих успіхів.   

Подальша робота конференції проходила у секціях: математики, фізики та астрономії, природничих наук (хімія та біологія), технічних наук, комп’ютерних наук, економічних наук і географії. Учасники конференції, переважна кількість яких були вихованцями гуртків ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді», представили свої науково-дослідницькі роботи та мали змогу отримати кваліфіковані консультації й допомогу науково-педагогічних працівників ЧНТУ. Доповіді виступаючих були змістовні, цікаві, насичені сучасним фактичним матеріалом, ілюстровані слайдами, викликали зацікавлення присутніх.

Активну участь в організації та проведенні конференції взяв Цибуля С.Д., директор навчально-наукового інституту технологій ЧНТУ, Городній О.М., старший викладач кафедри промислової електроніки ЧНТУ, викладачі та студенти вишу, які провели змістовні та пізнавальні екскурсії для учасників конференції.

По завершенні роботи конференції всі учасники отримали пам’ятні іменні сертифікати, збірник тез наукових робіт та подарунки.

Конференція відбулась у доброзичливій робочій атмосфері й залишила в учасників і гостей приємні враження.

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН