Україна – територія Гідності і Свободи

prev next

Тільки той, хто має гідність,

може знайти в собі сили робити те,

що вважає за потрібне,

незважаючи на страх.

Страх померти.

Андрій Хохолкін, журналіст

  З метою відзначення у 2017 році Дня Гідності та Свободи, вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, ураховуючи важливе значення цих подій для утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості та європейського шляху розвитку України з 14 по 22 листопада в ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» були проведені заходи з вшанування знаменних подій.

  Вихованці гуртка «Олімп», який працює на базі Прилуцької гімназії № 1 ім. Георгія Вороногопід керівництвом Бабенко Т.М., взяли участь у проведенні учнівської конференції «Революція гідності: віхи історії, ідеали демократії, європейське майбутнє України».

 Вихованці гуртка«Сіверська Юнь», який працює на базі Борзнянської спеціалізованої школи-інтерна І-ІІІ ст. з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів, керівник гуртка Мазурик О.В., взяли участь у загальношкільному заході з залученням представників міської ради,оформленні інформаційного стенду «День Гідності та Свободи – крок у Європу», інформаційній годині «Герої Гідності» та переглянули добірку з документальних фільмів.

  Вихованці гуртка «Олімп», який працює на базі Менської районної гімназії, керівник гуртка Жидкова Н.М., взяли участь у шкільному семінарі «Внесок волонтерів у революцію Гідності» та провели круглий стіл «День Гідності та Свободи. Здобутки та перспективи розвитку демократії та громадського суспільства в Україні».

  Вихованцігуртка «Сіверська Юнь», який працює на базі Батуринської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Григора Орлика, керівник гуртка Саєнко Н.А., провели бесіду «Пам’яті героїв Майдану» та організували зустріч з учасником «Євромайдану» – В. Мамалагою і учасником АТО – Ю. Нескубою.

  Вихованці історичного гуртка «Вікторія», який працює на базі Талалаївської ЗОШ I-III ст., разом з керівником гуртка Черненко Т.В. відвідали з екскурсією м. Ніжин та стали учасниками заходів з вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні та ніжинців, загиблих в зоні АТО. Гуртківці мали екскурсію вулицями міста Ніжина, яку провів Желєзко Р.А. – науковий співробітник Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського, та відвідали музей «Ніжинська поштова станція».

  Взявши участь у заходах з відзначення у 2017 році Дня Гідності та Свободи вихованці гуртків більше дізналися об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддали шану патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН