Урочистий захід «Твої таланти, Чернігівщина» з нагоди Дня позашкілля

prev next

У рамках проведення в Україні в 2013 році Року дитячої творчості на виконання наказу Управління освіти і науки облдержадміністрації від 04.11.2013 № 367 на базі обласного Палацу дітей та юнацтва 19 листопада 2013 року було проведено День позашкілля Чернігівщини й обласну виставку-фестиваль «Твої таланти Чернігівщино!». У урочистому заході взяли участь голова обласної державної адміністрації Хоменко В.М., голова обласної ради Мельник А.І., в.о. заступника голови облдержадміністрації Музика Ю.В. та начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Заліський А.А.

На святі ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» презентував свою  діяльність через виставку кращих науково-дослідницьких робіт вихованців та методичних розробок для педагогічних працівників по роботі з обдарованою учнівською молоддю.  Молоді винахідники, призери Всеукраїнської науково-технічної виставки інноваційних молодіжних проектів «Майбутнє України» 2013 року,  Мойсієнко Вадим, Єрошенко Всеволод і Кононенко Денис демонстрували свої винаходи «Хвильовий енергетичний пристрій»,  «Прилад для магнітостегії» і «Пристрій автоматичного перекривання води».

Досягнення й успіхи найкращих керівників гуртків і вихованців навчального закладу було відзначено грамотами і подарунками.     Почесною грамотою Чернігівської облдержадміністрації було нагороджено керівника гуртка науково-технічного напрямку «Юний дослідник», кандидата педагогічних наук Наумчика Павла Івановича. Подяку Голови Чернігівської обласної державної адміністрації отримала керівник історичного гуртка «Олімп» Черненко Тетяна Віталіївна. А їх вихованців: Кононенка Дениса, учня 11 класу Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 і Лаврінець Аліну, ученицю 11 класу Лосинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ніжинської районної ради, було відзначено цінними подарунками.

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН