З нагоди 100-річчя позашкільної освіти в Україні

prev next

За сумлінну педагогічну діяльність, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу навчання обдарованої учнівської молоді та з нагоди 100-річчя позашкільної освіти в Україні найкращих працівників закладу було нагороджено Почесними грамотами Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації та оголошено Подяки голови Чернігівської обласної державної адміністрації й Подяку Чернігівської обласної ради.

Керівники гуртків ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» Олександра Католик, Олена Пархоменко й методист закладуОльга Степаненко були відзначені Почесними грамотами Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації. Керівникам гуртків ОКНПЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» Наталії Єргалієвій й Ользі Чепизі було оголошено Подяки голови Чернігівської обласної державної адміністрації, а Альвіні Колінько – Подяку Чернігівської обласної ради.

Нагороди Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації вручила Олена Соронович – заступник начальника Управління – начальник відділу загальної середньої та корекційної освіти, яка привітала педагогічних працівників закладу зі 100-річчям позашкільної освіти в Україні та побажала подальших успіхів у залученні учнівської молоді до науково-дослідницької діяльності. Вона також наголосила, що вихованці Чернігівської МАН учнівської молоді отримують додаткові та поглиблені знання, що сприяє формуванню нової наукової української еліти. Саме в цьому й полягає особливість закладу, де кожний здобувач освіти може знайти своє покликання, вдосконалюватися в різних сферах інтелектуальної та творчої діяльності.

Колектив Чернігівської МАН учнівської молоді вітає всіх працівників закладів позашкільної освіти області та бажає творчих успіхів, натхнення та нових здобутків в роботі з дітьми та молоддю. Зичимо всім міцного здоров’я, родинного затишку, невичерпної енергії й добробуту!

 

З повагою колектив Чернігівської МАН учнівської молоді.

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН