Заклади освіти України об’єднують свої зусилля на засадах соціального партнерства

prev next

22-23 березня 2018 року за ініциативи Міністерства освіти і науки України, Національної академії наук України, Національного центру  «Мала академія наук України», Української інженерно-педагогічної академії,  громадської організації «Школа адаптивного управління соціально-педагогічними системами», інституту модернізації змісту освіти МОН України, Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету, Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Харківській області, Люботинського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Люботинської міської ради Харківської області був проведений Всеукраїнський науково-практичний WEB-форум «Розбудова єдиного інформаційного простору української освіти – вимога часу».До участі в заході в он-лайн режимі були запрошені представники закладів позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), вищої освіти, а також представники структур, що стоять на шляху випереджального розвитку освіти України.

Метою форуму було запровадити ідеї розбудови єдиного відкритого інформаційного освітнього простору шляхом об’єднання зусиль навчальних закладів України на засадах соціального партнерства.

Учасників форуму привітали Коваленко О.Е., ректор Української інженерно-педагогічної академії, доктор педагогічних наук, професор і
Лісовий О.В., директор Національного центру «Мала академія наук України», кандидат філософських наук. Вони звернулися до аудиторії, яка складалась з науковців, педагогічних працівників, управлінців усіх рангів та побажали успіхів в реформуванні освіти, у тому числі і професійної (професійно-технічної),  в запровадженні ефективних методик і технологій у позашкільній (позаурочній) діяльності. Науковці наголосили на  важливості  сприяння формуванню і розвитку інтелектуального потенціалу країни в умовах розбудови єдиного відкритого інформаційного освітнього простору.

У роботі форуму від ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» за напрямом «Трансдисциплінарна парадигма інформаційно-освітнього простору у векторі формування трудового та інтелектуального потенціалу держави» взяла участь методист закладу Шеремет О.В., яка виступила з доповіддю «Формування юного дослідника в системі МАН України» та поділилася досвідом науково-дослідницької роботи гуртків природничого спрямування. 

По закінченню роботи форуму відбулася робоча нарада з питань організації науково-дослідницької роботи в умовах спільної діяльності Національного центру «Мала академія наук України», Української інженерно-педагогічної академії та закладів освіти Харківщини, в якій взяли участь представники форуму.

За результатами проведення WEB-форуму учасники отримають електронні сертифікати, а також планується видати електронну збірку тез доповідей учасників.

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН