Завершився фінальний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у відділеннях філософії та суспільствознавства і наук про Землю

prev next

 

Продовжується ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу- захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

 

12 – 15 квітня 2013 року у м. Києві відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України  у двох відділеннях філософії та суспільствознавства і наук про Землю.

Серед трьохсот хлопців і дівчат, що зібралися на урочистому відкритті, були майбутні філософи тарелігієзнавці, журналісти і соціологи, юристи і педагоги, а також юні геологи і географи, дослідники клімату і водних ресурсів нашої планети. На початку святкової зустрічі талановиту молодь щиро і тепло привітав академік НАН України, президент Національної академії педагогічних наук України, доктор філософських наук Василь КРЕМЕНЬ.

Вітання з Польщі передав начальник відділу приймальної комісії Краківського педагогічного університету Рафал БІРГЕЛЬ, запросивши юних українських науковців на навчання до цього престижного вишу.

Від Чернігівського територіального відділення Малої  академії наук на змаганнях було представлено 6 робіт у відділенні філософії та суспільствознавства і 1 роботу у відділенні наук про Землю.

Дипломом другого ступеня нагороджено ученицю 11 класу Козелецької гімназії № 1 Гарбуз Анну, яка представила у секції «Журналістика» роботу на тему «Історія та перспективи розвитку літературно-художнього журналу «Дніпро». Дипломом третього ступеня нагороджено ученицю 11 класу  Щорської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів  №1  Коваленко Євгенію за роботу «Ціннісні орієнтації в системі особистісних якостей старшокласників міста Щорса» у секції «Соціологія». Також дипломом третього ступеня нагороджено ученицю 11 класу спеціалізованої школи № 2 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов м. Чернігова Шумну Аліну у секції «Правознавство», яка захищала роботу «Зайнятість і соціальний захист молоді в Україні: правові аспекти». 

Фотогалерея

foto
У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ АБО ВІЙНИ
Всi фото more

Опитування

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН